Uw hondentrimsalon in Vlijmen

Direct een afspraak maken? Bel nu 06 835 356 74

Wat gebeurt er met uw hond in de trimsalon?

Trimsalon

Wanneer u uw hond naar de trimsalon brengt, moet u hem/haar enkele uren afstaan. Wij adviseren om tijdens de behandeling naar huis te gaan zodat de hond in alle rust de trimbehandeling kan krijgen.

De meeste honden laten zich makkelijk trimmen en genieten van alle aandacht die ze krijgen in de trimsalon. Hoe vaker uw hond in de trimsalon komt, hoe sneller hij hier ook aan zal wennen.

Uw hond krijgt een trimbehandeling die bij uw hond past en waar u achter staat. Dit wordt van te voren met u besproken.

Als de hond in de trimsalon is wordt hij/zij op de trimtafel gezet. De vacht van de hond wordt helemaal doorgekamd en eventuele klitten worden verwijderd. (Wanneer u uw hond regelmatig goed heeft gekamd is het ontklitten niet nodig.) Daarna wordt uw hond, passend bij het vachttype getrimd.

Bij een complete behandeling wordt uw hond gewassen en bij iedere vachtsoort gebruiken wij een passende shampoo en conditioner. Als de hond gewassen is wordt de vacht gedroogd met een waterblazer.

Na het wassen en drogen wordt de hond verder in model gebracht. Bij een complete behandeling worden ook de nagels geknipt, oren gereinigd en indien nodig worden teken en vlooien verwijdert. Als uw hond helemaal klaar is bellen wij u zodat u de hond weer kunt ophalen!

Logo Footer

Van Leeuwenhoeklaan 32, 5252 CC Vlijmen, Tel: 06 835 356 74
info@rockystrimsalon.nl